Boek uw plaats in uw kerk.

Als uw kerk is aangesloten, boekt u heel eenvoudig via kerkkaartje een plaats voor de diensten in uw gemeente. U selecteert uit de beschikbare diensten de door u gewenste dienst, kerkkaartje regelt de rest.

Kerkkaartje werkt samen met Givt

Geven is een belangrijk onderdeel van elke kerkdienst, of dit nou een online dienst is of een fysieke samenkomst. Ook al gaat er in de 1,5 meter kerkdienst nog steeds geen collectezak door de rij, de collecte blijft een bijzonder element van de samenkomst.

Daarom is Kerkkaartje gaan samenwerken met Givt. Givt biedt een digitale geefoplossing waarmee kerkbezoekers en luisteraars eenvoudig en snel mee kunnen doen aan de collecte(s), zowel voor, na en tijdens de kerkdiensten.

Voordat de dienst begint nodigt onze digitale kerkklok de bezoekers van harte uit voor de dienst waarvoor zij zich hebben aangemeld. Ze ontvangen een bericht waarin wordt herinnerd aan de dienst. En aan het veilig digitaal geven met Givt tijdens het collectemoment.
Geeft de bezoeker liever vooraf of na de dienst? Dan kunnen ze de QR-code scannen die wordt meegestuurd met de herinnering. Zo kunnen we samen veilig blijven geven.*

*Maakt jouw kerk nog geen gebruik van Givt? Neem dan een kijkje op http://www.kerkzijnopafstand.nl en meld je aan.